翻译
分享
微信扫一扫
收藏
下载
登录查看完整案例
剩余94%未读,登录后即可浏览
隐秘奢华的海滨别墅——Omata Beach House
浏览13
发布时间:2023-03-02
设计亮点
尊重自然环境,将建筑与周围景观完美融合,室内外空间流畅,充分利用阳光和海景。
PROJECT FEATURE Issue No. 11Quintessential Beachside Escape – Omata Beach House by Herbst Architects Words by Camille Khouri Architecture by Herbst Architects Photography by Simon Wilson Build by Bell Construction Interior Design by Herbst Architects Landscape Design by Jared Lockhart Design Landscape Construction by Fulton Landscaping Engineering by Sullivan Hall Joinery by Guyco Kitchens & Joinery Windows by Vitrocsa Furniture Design by Scott Zegers Design Originally Featured in The Local Project Issue No. 11 Originally Featured in The Local Project Issue No. 11 Issue No. 11 Issue No. 11 features work from Chenchow Little, Wardle, Pandolfini Architects, Edition Office, Herbst Architects, Kennedy Nolan, Architects EAT and more. Order Now
下载原图
隐秘奢华的海滨别墅——Omata Beach House-1
收藏此图
下载原图
隐秘奢华的海滨别墅——Omata Beach House-2
View Gallery Sublimely secluded, accessible only via a dirt road over private land, this Northland site called for a gentle touch to assimilate the building with the natural beauty of the landscape. In response, Herbst Architects has created a house that sits quietly above the dunes, respectfully crafted from stone and timber and designed to facilitate full enjoyment of its special site.Herbst Architects knew the unique remote Northland spot well, having previously worked on the renovation of a holiday home tucked in the bush on the hill behind this one. The site where the house would stand also had an existing building – an old beach house that was in dire need of repair – and the architects were required to work through a rigorous consent process in order to replace it. With this approved, the design began with the practicality of providing protection from 100-year weather events, explains Lance Herbst. “We had a site with a very steep embankment, which was peppered with these large rocks and beautiful ancient pōhutukawa trees. So, we’ve taken the language of that embankment and then set up a plinth wall on a number of levels,” he says. “It is a kind of natural ordering of those rocks, essentially, to start making this stone plinth element, which lifted us to 6.2 metres above sea level.”
收藏此图
下载原图
隐秘奢华的海滨别墅——Omata Beach House-4
View Gallery
下载原图
隐秘奢华的海滨别墅——Omata Beach House-6
没有更多了

作品0

浏览0

关注0

相关推荐
南京喵熊网络科技有限公司 苏ICP备18050492号-4知末 © 2018—2020 . All photos and trademark graphics are copyrighted by their owners.增值电信业务经营许可证(ICP)苏B2-20201444苏公网安备 32011302321234号
搜索
搜索历史清空
暂无历史记录~