分享
微信扫一扫
收藏
下载
登录查看完整案例
剩余64%未读,登录后即可浏览
KD私宅|星瀚雅府115㎡现代主义温暖意趣丨中国重庆丨KD室内设计事务所
浏览74
发布时间:2024-07-10
下载原图
KD私宅|星瀚雅府115㎡现代主义温暖意趣丨中国重庆丨KD室内设计事务所-0
HELLO
项目名称|雅居乐·星瀚雅府
Design
Project name|XingHanYaFu
项目地址|中国·重庆
Project address | Chongqing, China
项目面积| 115㎡
Gross Built Area| 115㎡
项目主题| 现代简约
Project style| Modern minimalism
设计团队 | KD 室内设计事务所
DesignTeam | K.D interior design office
本案是一套大平层,设计师以温暖的色调和极简主义作为设计的基石,中性色的墙面搭配浅色的木地板营造出简约的高级感,整体设计将雅致精致融入整个空间的叙事中,以舒适自在审美意趣赋予了空间艺术与精神的碰撞。
01 自由与开放 空间的开和闭
下载原图
KD私宅|星瀚雅府115㎡现代主义温暖意趣丨中国重庆丨KD室内设计事务所-15
原始户型为四室,房间布局略显局促,公区虽然方正,但餐区开门多,面积浪费,厨房狭长且小。
The original layout was four rooms, with a slightly cramped room layout. Although the public area was square, the dining area had more doors and wasted space. The kitchen was narrow and small.
下载原图
KD私宅|星瀚雅府115㎡现代主义温暖意趣丨中国重庆丨KD室内设计事务所-18
结构改造后的空间,将阳台与室内连通,利用走廊承重墙与次卧隔出超大的储物间。同时将次卧与客厅相连,与打开的入户并入开放式书房,连接客厅形成大开间的横厅功能区。
餐厨区与另一间次卧合并成开放式餐厨区,回字型动线连接客厅,更加通透大气。
The space after structural renovation connects the balcony with the interior, and a large storage room is separated from the secondary bedroom by the load-bearing wall of the corridor. At the same time, connect the second bedroom to the living room and merge it with the open entrance into an open study, connecting the living room to form a large horizontal hall functional area.
The dining and kitchen area is merged with another secondary bedroom to form an open dining and kitchen area, with a zigzag flow connecting the living room, making it more transparent and atmospheric.
02合理利用空间
光线更加通透
下载原图
KD私宅|星瀚雅府115㎡现代主义温暖意趣丨中国重庆丨KD室内设计事务所-25
没有更多了
相关推荐
南京喵熊网络科技有限公司 苏ICP备18050492号-4知末 © 2018—2020 . All photos and trademark graphics are copyrighted by their owners.增值电信业务经营许可证(ICP)苏B2-20201444苏公网安备 32011302321234号
搜索
搜索历史清空
暂无历史记录~