分享
微信扫一扫
收藏
下载
登录查看完整案例
剩余64%未读,登录后即可浏览
U·bridge Bower 附属住宅丨英国伦敦丨Bureau de Change
浏览98
发布时间:2024-07-10
本项目位于伦敦西部Uxbridge一座长约30米的郊区花园尽端,设计风格鲜明,材料的色调活泼,是一栋令人耳目一新的附属建筑。
Nestled into the far end of a 30m long suburban garden in Uxbridge, west London, with its highly stylised form and lively materials palette, Uxbridge Bower is a granny annexe like no other.
▼项目概览,Overall view © Gilbert McCarragher
收藏此图
下载原图
U·bridge Bower 附属住宅丨英国伦敦丨Bureau de Change-3
这栋新的附属建筑由Bureau de Change团队设计打造,希望为从希腊故乡来访的客人的母亲和祖屋提供一个完全无障碍的独立居住区,既能够保证私密性,又与外界保持了一定的联系,当三代人相聚在伦敦时,他们可以在这里实现几代同堂的生活。
Designed by Bureau de Change to provide fully accessible discrete living quarters for the client’s mother and grandmother when she visits from native Greece, the new annexe offers both privacy and connection, enabling intergenerational living when the three generations come together in London.
▼立面柱,Facade column © Gilbert McCarragher
收藏此图
下载原图
U·bridge Bower 附属住宅丨英国伦敦丨Bureau de Change-7
收藏此图
下载原图
U·bridge Bower 附属住宅丨英国伦敦丨Bureau de Change-8
这是一座单层凉亭建筑,约30平方米 ,设计紧凑,各方面均符合设计规范中所规定的高度了质量的限制。室内设有面朝花园的卧室和与之相邻的私人套房,设计者还巧妙地讲后侧的花园储藏室整合在其中。建筑的位置选择是希望能够与花园相连,并方便业主从花园中直接进入。
The single storey 30 sqm pavilion is compact in its design adhering to the height and mass restrictions stipulated by permitted development. It features a bedroom space facing onto the garden and an adjoining private ensuite, as well as cleverly integrating and concealing garden storage at the rear. It is sited and designed to be connected to and accessed via the existing property’s garden.
▼立面柱细部,Facade colum detials © Gilbert McCarragher
收藏此图
下载原图
U·bridge Bower 附属住宅丨英国伦敦丨Bureau de Change-12
没有更多了
相关推荐
南京喵熊网络科技有限公司 苏ICP备18050492号-4知末 © 2018—2020 . All photos and trademark graphics are copyrighted by their owners.增值电信业务经营许可证(ICP)苏B2-20201444苏公网安备 32011302321234号
搜索
搜索历史清空
暂无历史记录~