搜索
搜索历史清空
暂无历史记录~
ASWA
泰国办公空间
+ 关注
ASWA (Architectural Studio of Work - Aholic) is a bangkok-base studio, founded in 2013 by Phuttipan Aswakool + Chotiros Techamongklapiwat, who carries out its design journey through experimentation with materials, architectural forms, and characteristics of interior spaces that correspond in equilibrium with the use of natural light. For ASWA, a design is conceived from a thorough analysis of each project’s surrounding context before translated into its own architectural language.
查看全部案例
Hetedik Műterem Ltd
匈牙利办公空间
+ 关注
Designers should have a keen and strong ability to observe and feel
查看全部案例
Kurz architects
捷克办公空间
+ 关注
Kurz architekti由建筑师Zuzana Kurz和Jan Kurz创立于捷克。
查看全部案例
咖啡馆达泰尔
LAB5 architects
匈牙利办公空间
+ 关注
LAB5 architects is a Budapest based design studio, founded by 4 architects who already did their studies together at BME. The company services are covering full design for urban, architectural, and interior tasks and scales. It provides characteristic solutions, where the iconic look-out is combined with a pragmatically functional layout.
查看全部案例
匈牙利EY办公室
Schmidt Asociados
智利办公空间
+ 关注
Schmidt Arquitectos Asociados
查看全部案例
Perspektiv s.r.o.
捷克办公空间
+ 关注
V roce 2015 jsme se rozhodli změnit šedý svět kanceláří na inspirativní prostředí, které podtrhuje firemní kulturu, reprezentuje a vytváří ideální podmínky pro každodenní práci. Vzniklo Studio Perspektiv a my se pustili do práce na průlomovém projektu – kancelářích technologické společnosti STRV. Od té doby jsme se prakticky nezastavili a pod taktovkou našeho studia vzniklo více než 30 000 m2 kancelářských prostor od 500 do 5000 m2. Každý další projekt nás posunul blíž k uvědomění si, jakým způsobem chceme tvořit a pro jaký typ klientů může být naše práce nejpřínosnější. Dospěli jsme do fáze, kdy nám nade vším ostatním záleží na silné, autentické firemní kultuře klienta, kterou můžeme promítnout do jeho nových kanceláří.
查看全部案例
布拉格EOH IT办公中心
Ars Thanea
波兰办公空间
+ 关注
We don’t stand on ceremony. We stand for creative awesomeness.
查看全部案例
南京喵熊网络科技有限公司 苏ICP备18050492号-4知末 © 2018—2020 . All photos and trademark graphics are copyrighted by their owners.增值电信业务经营许可证(ICP)苏B2-20201444苏公网安备 32011302321234号